Home / Sallandcentraal / Orgelconcert Everhard Zwart in WH Zwart Hal

Orgelconcert Everhard Zwart in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Everhard Zwart sluit op maandag 30 december op feestelijke wijze het jaar af in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Zwart verzorgt jaarlijks veel orgelconcerten in binnen- en buitenland en presenteert dan graag gevarieerde programma’s. Dit jaar vierde hij zijn 40-jarig jubileum als organist. Op het programma staan werken van onder andere Feike Asman, Denis Bédard, A. Guilmant en W.R. Driffill. Het volledige programma staat op www.huetink-royalmusic.nl. Aanvang is om 15.00 uur. Reserveren is mogelijk via tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per e-mail: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl. De entree bedraagt 13 euro inclusief koffie/thee en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Natuurlijk ontbreken de oliebollen niet.

Lees ook

Bestuursleden Stichting Ouderenwerk Heino nemen afscheid

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft tijdens de laatste vergadering van het afgelopen jaar, afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.