Ontmoetingslunch in de Horsthoeve

RAALTE – WijZ Welzijn Raalte presenteert op zaterdag 14 december een Sinter-Kerst Ontmoetingslunch in de Horsthoeve in Broekland. De lunch is gericht op iedereen die nieuwe mensen wil ontmoeten. De Lionsclub zorgt desgewenst voor vervoer. Op de deel staan gedekte tafels klaar. Vrijwilligers heten de deelnemers welkom. Er is plek voor maximaal twintig personen. Vol is vol. De lunch duurt van 11.30 tot 14.00 uur. Aanmelden (uiterlijk donderdag 12 december) kan via ontmoetingsbrunch@gmail.com. Geef daarbij even aan of er dieetwensen zijn en of vervoer gewenst is. Pas na bevestiging via de mail is de aanmelding definitief. Vragen? Spreek dan een bericht in op de voicemail van 06-53962131. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. De Horsthoeve is te vinden aan de Horstweg 15 in Broekland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.