Home / Nieuws / Oldejaorsconference van het Wiejes Kabaret

Oldejaorsconference van het Wiejes Kabaret

WIJHE – Het Wiejes Kabaret  heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan de terugblik op 2019. Terugkijken doen de beide heren altijd door hun eigen bril, die altijd kleurt naar het gewenste resultaat. Met hun beschouwende humor kijken ze tijdens de ‘Oldejaorsconference’ terug op het afgelopen jaar.

De actualiteit in de wereld om ons heen leent zich niet altijd om te lachen, maar de zwarte randjes probeert het duo altijd in te kleuren als zichtbare lichtpuntjes. De voortdurende verwondering, over alles wat er om hun heen gebeurt, resulteert in de titel ‘Meraekels’.

Geheel op eigen wijze worden het dorp en de regio belicht. De nooit stilstaande IJssel inspireert het duo nog steeds en de dynamiek van het water stroomt door het dagelijks leven in ‘Wieje’. Het dorpsleven wordt op 28 december in het Capellenborg Theater beeldend, humorvol en muzikaal op de planken gebracht. De voorstelling start om 20.00. Kaarten kosten tien euro en zijn te koop bij de DA Bourqin in Wijhe.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.