Old Ditch River Hoppers in Tivoli

RAALTE – The Old Ditch River Hoppers treden op zaterdag 21 december op in Taveerne Tivoli in Raalte. Voor hun old time bluegrass putten de vier bandleden inspiratie uit het werk van oude meesters uit Noord-Amerika als Bill Monroe, The Stanley Brothers, Jimmy Martin en The Johnson Mountain Boys. Daar waar veel bluegrassbands zich toeleggen op het louter naspelen van andermans werk, beschouwen The Old Ditch Riverhoppers het als een uitdaging om in hun eigen werk dezelfde puurheid en kracht te verwerken, die de oude traditionals herbergen. Debuutalbum ‘Long Done Gone’ (april 2018) bevat dan ook een bijna evenredige verdeling van eigen nummers en covers. Het was een bewogen jaar voor de band. In verband met blessures deden de mannen het even rustig aan. Daarnaast namen ze afscheid van twee leden: bassist Franke en mandolinespeler Maurits. Gelukkig zijn kersverse bassist Maurits en mandolinespeler Franke zich nu op volle toeren aan het klaarstomen voor het nieuwe seizoen. Daarvan krijgen de bezoekers van Taveerne Tivoli een voorproefje. Verwacht bovendien ook veel kerstnummers. Aanvang is om 21.30 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.