Nog enkele staanplaatsen beschikbaar voor Symfo Classics

RAALTE – De band Symfo Classics treedt op vrijdag 6 december op in het Hoftheater in Raalte. Deze band speelt muziek van onder andere Pink Floyd, Queen en Supertramp. De geplande voorstelling van Kirsten van Teijn op 7 december is verplaatst naar Theater Podium Heino.

‘Crossing the Borders’, zo luidt de titel van het nieuwe programma waarmee Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock langs diverse theaters en popzalen trekt. Want meer dan tevoren zullen tijdens deze vijfde tournee de symfonische grenzen worden verkend en ook overschreden.

Dit gebeurt met een 100 procent nieuw samengesteld repertoire bestaande uit klassiekers uit de symfonische rock en wereldhits én in een deels gewijzigde bezetting. Zo zal niemand minder dan zanger/gitarist Erwin Nyhoff (bekend van The Prodigal Sons en The Voice) het podium delen met de vertrouwde Symfo Classics gezichten en topvocalisten. Ook Cindy Oudshoorn, Martin van der Starre en meestergitarist Rob Winter maken deel uit van de bezetting.

Er zijn nog enkele staanplaatsen beschikbaar voor het concert. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten à 24,50 euro zijn te bestellen via de kassa van het Hoftheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.