Nieuwjaarsreceptie Raalte in Hoftheater

RAALTE – Op woensdag 8 januari luidt de gemeente Raalte het jaar 2020 in met de nieuwjaarsreceptie in het Hoftheater. De receptie staat dit jaar in het teken van 75 jaar vrijheid. Iedere inwoner is welkom. Aanvang is om 19.30 uur; de deuren zijn geopend vanaf 18.30 uur. Burgemeester Martijn Dadema verzorgt een speech en daarnaast maakt ook de uitreiking van het Goudhaentje 2019 weer onderdeel uit van het programma. De genomineerden voor 2019 zijn het multifunctioneel veldje Lierdeholthuis, de open muziekestafette Heino en vrienden van het Hofstedehuis Raalte. De winnaar van het Goudhaentje gaat naar huis met de trofee én een cheque van maar liefst 1.000 euro. Voor de initiatieven die als tweede en derde eindigen zijn er cheques van respectievelijk 500 en 250 euro. Stemmen op een van de drie finalisten voor het Goudhaentje kan via staging2.raalte.nl/goudhaentje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.