Home / Sallandcentraal / Nieuwjaarsreceptie gemeente Dalfsen

Nieuwjaarsreceptie gemeente Dalfsen

DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders van Dalfsen nodigt inwoners en ondernemers uit voor de nieuwjaarsreceptie. Deze vindt op donderdag 2 januari van 19.00 tot 21.00 uur plaats in het gemeentehuis in Dalfsen. Een feestelijk moment om het nieuwe jaar op een gezellige en informele wijze te starten.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden ook de sportkampioenen gehuldigd. In het bijzijn van partners en/of familieleden, trainers en vertegenwoordigers van verenigingsbesturen staat de gemeente stil bij de behaalde sportprestaties. In verband met de aanwezigheid van 18-minners worden tijdens deze avond alleen alcoholvrije dranken geschonken.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.