Nieuwe editie Parkinson Café

DEVENTER – Op woensdag 8 januari vindt een nieuwe editie van het Parkinson Café Deventer plaats. Ditmaal in het clubgebouw van de Deventer Sport Vereniging Actief op sportpark De Zandweerd in Deventer. Te gast is Masja van het Hoofd, beleidsmedewerkerster van de Parkinson Vereniging. Zij vertelt over alle activiteiten die de Parkinson Vereniging onderneemt om onderzoek naar Parkinson en Parkinsonisme te financieren en te bevorderen.

Het programma duurt van 14.30 tot 16.30 uur. De deuren zijn geopend vanaf 14.00 uur. Parkeren is mogelijk op de grote parkeerplaats aan de Brederodelaan. Parkinson Café Deventer is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(ismen), hun partners, familieleden, mantelzorgers en belangstellenden.

Meer informatie: Annie Overmars-Groen, mob. 06-10863396 en e-mail info@parkinsoncafedeventer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.