Home / Sallandcentraal / Nieuwe editie Jägermeister Moddertocht

Nieuwe editie Jägermeister Moddertocht

BOSKAMP – Wielervereniging OWsome bikers presenteert op zaterdag 21 december een nieuwe editie van de Midwinter Jägermeister Moddertocht. Start en finish is bij Café Ruimzicht op de Boskamp. De deelnemers aan de deze mountainbiketocht kunnen kiezen uit afstanden van 35 en 50 kilometer. Het startschot is om 13.00 uur. Na afloop is er een afterparty met DJ. Inschrijven kan ter plekke vanaf 12.00 uur. De deelnamekosten bedragen 7 euro (NTFU-leden 5 euro). Jeugd tot 16 jaar betaalt 2,50 euro. Zie verder www.owsomebikers.nl.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Lange Jan

Enkele weken geleden kreeg ik een appje; Jan van der Hulst is overleden. Ik geef …

One comment

  1. ‘t Was mooi! Soms wat pittig maar dat hoort er bij. Prima rit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.