Muziek en theater tijdens Kerstmarkt Wijhe

WIJHE – De jaarlijkse Kerstmarkt in Wijhe trok zaterdagavond weer veel bezoekers die, naast de traditionele activiteiten, genoten van verrassende optredens.

In het dorpscentrum stonden veertig kramen opgesteld waar diverse kerstartikelen en lekkernijen werden aangeboden. De winkels waren geopend, net zoals de Nicolaaskerk waar bezoekers konden genieten van diverse optredens. In de winkelstraat waren het de midwinterhoornblazers en muzikale bijdragen van de koren Together, ApartandTogether en Muziekgroep Lierderholthuis die de kerstmarktbezoekers in kerstsfeer brachten. Leerlingen van middelbare school Capellenborg schitterden weer op het Kerkplein waar ze een aantal keren het verhaal van de beroemde schrijver Charles Dickens over de weesjongen Oliver Twist uitvoerden.

Foto: Jan Amse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.