Midwinter Spooktocht licht sluier op tussen deze en gene zijde

ZWOLLE – Op 23 en 24 december wordt in een oud stukje Zwolle de Midwinter Spooktocht gehouden. De Midwinter Spooktocht is een theatrale route gespeeld door acteurs, vertellers en gewone Zwollenaren. Midwinter is de perfecte periode om te griezelen op geheimzinnige plekken in de historische binnenstad.

Tijdens Midwinter staat de tijd letterlijk even stil. In de donkere dagen voor Kerst, in een oud stukje Zwolle, wordt de sluier tussen deze en gene zijde bijna opzij trekken… Mensen die al overgegaan zijn, lijken een beetje dichterbij. Hun verhalen liggen verborgen onder de straten. Dwalend door achterkamers en tuinen zoeken ze naar verlossing, naar hulp. Ze wachten op het publiek…
De Midwinter Spooktocht wordt gehouden op 23 en 24 december en vertrekt meerdere keren per dag. De tocht is toegankelijk voor volwassenen en, gezien de inhoud van de scènes, voor kinderen vanaf 10 jaar. Bezoekers worden begeleid langs theatrale scènes in duistere stegen, oeroude huizen en spannende achtertuinen. De Midwinter Spooktocht staat onder regie van Jordy Roeten en Sheeyla Gerard.
De ticketverkoop is geopend. Zie: staging2.zwolleunlimited.nl/festivals/midwinter-spooktocht/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.