Meditatiedag in Heino

HEINO – De Meditatiegroep Heino houdt op zaterdag 21 december weer een meditatiedag in het parochiehuis achter de RK Kerk in Heino. Het programma duurt van 10.00 tot 16.30 uur. Het thema is ‘Van donker naar licht’. Daarbij wordt er geput uit de woorden van Jezus en Boeddha.

De begeleiding is in handen van Jotika Hermsen (meditatielerares). Het programma bestaat uit een inleiding, zit- en loopmeditatie, uitwisseling en stilte. Ervaring met meditatie is niet per se nodig, maar wel handig. De kosten bedragen 10 euro (voor een bijdrage in de zaalhuur, koffie en thee). Daarnaast wordt gevraagd om een vrije gift voor de begeleiding. Graag zelf de lunch meenemen en een eigen kussen. Matjes en stoelen zijn aanwezig.

Opgave bij: meditatiegroepheino@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.