Loohuis Installatiegroep neemt activiteiten van Installround over

RAALTE/LUTTENBERG – Vanaf 1 januari worden alle activiteiten van Installround uit Luttenberg overgenomen door de Loohuis Installatiegroep.

De eigenaren van Installround, Martin Legebeke en Eduard Booijink, hebben lang over de beslissing nagedacht, maar hebben uiteindelijk toch de keuze gemaakt om te stoppen. Om de trouwe klantenkring die ze in al die jaren hebben opgebouwd toch een goede opvolging te kunnen bieden, hebben Martin en Eduard contact gezocht met Laurens Loohuis van Loohuis Installatiegroep. Voor zowel Martin als Eduard was de keuze voor Loohuis een duidelijke. “Dit omdat ze qua mentaliteit en instelling passen bij de onze.”

Alle voorkomende installatiewerkzaamheden worden ondergebracht bij Elders Totaalinstallateur uit Raalte. Elders maakt sinds 2011 deel uit van de Loohuis Installatiegroep. Mooie bijkomstigheid is dat Martin en Eduard beide bij Elders hadden gewerkt voordat ze Installround oprichtten. De cirkel is rond zoals ze zelf zeggen. De onderhouds- en servicewerkzaamheden van bijvoorbeeld cv ketels, ventilatie units e.d. worden ondergebracht bij Loohuis Service. Deze werkzaamheden zijn binnen Loohuis ondergebracht in een eigen bedrijf. Dit omdat er steeds meer specialistischer en duurzame technieken worden toegepast, waarbij de juiste kennis van groot belang is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.