Lichtjesavond in Lemelerveld

LEMELERVELD – Uitvaartverzorging Hendrie Arnold presenteert op zaterdag 28 december weer de jaarlijkse Lichtjesavond op de Bijzondere Begraafplaats in Lemelerveld. De begraafplaats is die avond verlicht met kaarsjes. Afgewisseld met gedichten en zang worden de namen genoemd van overledenen die op deze begraafplaats hun laatste rust hebben gevonden of elders begraven of gecremeerd zijn. Muzikale medewerking komt van Polyhymnia uit Lemelerveld. De bijeenkomst begint om 19.00 uur. Iedereen is welkom. Wilt u dat de naam van uw dierbare genoemd wordt, dan kunt u dat doorgeven via Uitvaartverzorging Hendrie Arnold, tel. 0572-372545 of tel. 06-20632721. Voor meer info mail naar info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.