Home / Sallandcentraal / Lichtjesavond in Lemelerveld

Lichtjesavond in Lemelerveld

LEMELERVELD – Uitvaartverzorging Hendrie Arnold presenteert op zaterdag 28 december weer de jaarlijkse Lichtjesavond op de Bijzondere Begraafplaats in Lemelerveld. De begraafplaats is die avond verlicht met kaarsjes. Afgewisseld met gedichten en zang worden de namen genoemd van overledenen die op deze begraafplaats hun laatste rust hebben gevonden of elders begraven of gecremeerd zijn. Muzikale medewerking komt van Polyhymnia uit Lemelerveld. De bijeenkomst begint om 19.00 uur. Iedereen is welkom. Wilt u dat de naam van uw dierbare genoemd wordt, dan kunt u dat doorgeven via Uitvaartverzorging Hendrie Arnold, tel. 0572-372545 of tel. 06-20632721. Voor meer info mail naar info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.