Legofestijn Bouwblokjes met markt, schaatsbaan en tal van attracties

HARDENBERG – De tweede wintereditie van het Lego- en kinderevenement Bouwblokjes in Evenementenhal Hardenberg is op zaterdag 28 en zondag 29 december 2019. Naast een grote Legomarkt met ontelbaar veel Legosteentjes, zijn er ook demonstraties van legofans en zijn er imposante en bijzondere legocreaties te zien. Ook is er een indoor schaatsbaan voor de kinderen.

Verder wordt gezorgd voor een schaatsbaan, game- en tekenhoeken, Lego-films, springkussens, kermisattracties en een Formule 1-baan. De deuren zijn beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen online hun ticket kopen voor 5 euro, aan de kassa kost een kaartje 6 euro. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Ook het parkeren is gratis.

Voor meer informatie: staging2.bouwblokjes-hardenberg.nl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.