Lavalu in Theater Podium

HEINO – Lavalu treedt op zondag 15 december op in Theater Podium Heino. Het concert staat in het teken van haar tweede album Midair.

De Arnhemse zangeres begeleidt zichzelf op piano. Midair is het tweede album in een trilogie waarmee Lavalu op weg is gegaan om klassieke piano en alternatieve popmuziek te combineren. Via diverse bands met tal van muziekstromen kwam de zangeres uiteindelijk bij haar eigen stijl uit. Op een gegeven moment ontdekte ze een hele stroming van ‘modern klassieke’ muziek. De liedjes zijn stuk voor stuk persoonlijke verhalen, maar volgens Lavalu is het veel belangrijker wat de bezoekers erin horen. Ieder kan zich zo maar de teksten eigen maken. Aanvang is om 15.00 uur. Kaarten kosten 15 euro.

Zie verder staging2.podiumheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.