Laurens Knippenborg nieuwe trainer Rohda Raalte

RAALTE – Na zeven jaren hoofdtrainer te zijn geweest van RKZVC uit Zieuwent start Laurens Knippenborg (65) het komend seizoen als hoofdtrainer bij Rohda Raalte. Knippenborg is afgelopen seizoen, ondanks geduchte concurrentie, bekroond met de Rinus Michels Award als beste amateurtrainer van Nederland. Bij RKZVC begon Knippenborg als trainer in de 3e Klasse. Na drie kampioenschappen op rij speelt de club sinds vorig seizoen in de Hoofdklasse. Knippenborg was in het verleden tien jaar trainer bij AZSV uit Aalten en daarnaast is hij kortere periodes werkzaam geweest bij clubs als SDOUC, DVC ’26, DFS Opheusden en Nunspeet.

In het seizoen 2018/2019 streden Rohda Raalte en RKZVC om de titel in de eerste klasse en kwamen Knippenborg en Rohda Raalte elkaar al eens tegen op het veld. Naast het feit dat de ploeg van Knippenborg destijds uiteindelijk aan het langste eind trok, had Rohda Raalte als club een goede indruk achtergelaten bij de oefenmeester uit Zieuwent.

Naast het eerste team zal hij ook nadrukkelijk de verbinding gaan zoeken met de opleidingsteams zoals het tweede, het derde en JO-19-1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.