Lachend en met Ierse muziek het jaar uit in het Hoftheater

RAALTE – Cabaretier Rob Scheepers verzorgt op donderdag 19 december een oudejaarsconference in het Hoftheater. Zaterdag 21 december volgt de voorstelling ‘The Story of the Dubliners’ van ‘Seven Drunken Nights’. Een eerbetoon aan de Ierse muzikale traditie. Deze show is al uitverkocht. Wel is het mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Het ene moment ben je marketeer, het volgende moment sta je voor uitverkochte zalen, mag je aanschuiven bij DWDD én Jinek en ben je de Brabantse ster van de onelinershow ‘Padoem Patsss’. Het overkwam Rob Scheepers. In ‘Scheepers checkt uit’ vraagt hij zich af waarom iedereen tegenwoordig zo schreeuwt? We weten toch allemaal dat het onmogelijk is om te schreeuwen en te luisteren tegelijk? Dus, wat te doen in 2020? Gaan we hier onverstoord mee verder? Of gaan we in het nieuwe decennium gewoon wat vaker luisteren naar elkaar? Aanvang is om 20.15 uur. Tickets kosten 18,50 euro.

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl. Foto: Rob Scheepers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.