Home / Sallandcentraal / Koffieconcert in Nicolaaskerk

Koffieconcert in Nicolaaskerk

WIJHE – Het muzikale duo Maaike Gerritsen en Carolien Fleumer geeft zondag 5 januari een koffieconcert in de Nicolaaskerk in Wijhe. Maaike bespeelt de viool; Carolien de piano. Het programma van de beide dames staat in het teken van het nieuwe jaar en heeft de titel ‘Als het licht weer wenkt’. De bezoekers kunnen luisteren naar werken van onder andere Ravel, Vivaldi, Tsjaikofski en Rachmaninof. Aanvang is om 11.45 uur; inloop vanaf 11.30 uur. Het programma duurt ruim drie kwartier. De entree is gratis, wel is er een collecte bij de uitgang. Zie ook www.vriendennicolaas.nl.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.