Home / Sallandcentraal / Keukenland Wijhe wint curlingtoernooi Raalte on Ice

Keukenland Wijhe wint curlingtoernooi Raalte on Ice

RAALTE – Het team van Keukenland Wijhe heeft het jaarlijkse curlingtoernooi dat onderdeel uit maakt van het programma van Raalte on Ice gewonnen. Vorige week donderdag vond de finale plaats. In totaal deden 48 teams mee; de zestien besten mochten in de finale verschijnen. De curlingcompetitie is een van de vele activiteiten in het kader van Raalte on Ice. De kunstijsbaan staat nog tot en met 5 januari in het centrum van Raalte. Voor meer informatie over alle activiteiten zie www.raalteonice.nl. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.