Home / Sallandcentraal / Kerstwinkelen bij Groenrijk Raalte

Kerstwinkelen bij Groenrijk Raalte

RAALTE – Zondag 8 december staat Groenrijk Raalte tussen 13.00 en 17.00 uur volledig in het teken van Kerstmis. Zo zijn er kerstbomen, kerstverlichting en kerstversieringen te koop en is er koffie, thee en glühwein verkrijgbaar.

Het koor Just for fun brengt kerstmuziek, er zijn oliebollen van Bakkerij Van der Most, een kok bereidt heerlijke hapjes, Frits Hoogers maakt de mooiste kerststukken en Celine’s Sieraden is aanwezig met zelfgemaakte sieraden. Clown Knapie zorgt voor vermaak voor de kinderen. Ook zondag 15 december is Groenrijk Raalte van 13.00 tot 17.00 uur geopend.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.