Home / Sallandcentraal / Kerstwandeling door Wijhe

Kerstwandeling door Wijhe

WIJHE – De Protestantse Gemeente Wijhe presenteert op Kerstavond 24 december weer een Kerstwandeling. Het is een wandeling van twee kilometer voor jong en oud, groot en klein door het dorp Wijhe. De route voert langs verschillende taferelen uit het Kerstverhaal. Er wordt in groepen gewandeld onder leiding van een ‘wijze begeleider’. Onderweg is er naast de taferelen uit het kerstverhaal ook zang en muziek te horen, evenals midwinterhoornblazers. De wandeling eindigt bij de levende kerststal bij de Nicolaaskerk. In de kerk is chocolademelk, glühwein en kerstbrood. Er is gelegenheid om een wens te schrijven bij de wensboom of een kerstkaart te maken. Ook is er tijd om elkaar te ontmoeten en er wordt gezorgd voor kerstliederen. Bij de uitgang en bij de consumptietafel staat een collectebus. De opbrengst van deze collecte gaat naar het project: ‘Geef Licht!’ Dit project is bestemd voor kinderen die leven in onveilige situaties zoals de aidswezen in Zambia, de jonge vluchtelingen in Myanmar en kinderen in Moldavië. De start/inloop voor de wandeling is tussen 16.45 uur en 17.00 uur in ’t Langhuus.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.