Kerstsamenzang in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – In de WH Zwart Hal in Lemelerveld vindt op zaterdag 14 december de jaarlijkse Kerstsamenzang plaats. Ad Huetink begeleidt de liederen op het orgel. Aanvang is om 20.00 uur. Reserveren is mogelijk via tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per e-mail: adhuetink@gmail.com of via de site: staging2.huetink-royalmusic.nl (daar is ook meer info over het programma te vinden). De entree bedraagt 10 euro inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. De netto-opbrengst komt ten goede aan Manege zonder Drempels in Bennekom en Kindertehuis Jemima in Bethlehem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.