Home / Sallandcentraal / Kerstsamenzang in WH Zwart Hal

Kerstsamenzang in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – In de WH Zwart Hal in Lemelerveld vindt op zaterdag 14 december de jaarlijkse Kerstsamenzang plaats. Ad Huetink begeleidt de liederen op het orgel. Aanvang is om 20.00 uur. Reserveren is mogelijk via tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per e-mail: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl (daar is ook meer info over het programma te vinden). De entree bedraagt 10 euro inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. De netto-opbrengst komt ten goede aan Manege zonder Drempels in Bennekom en Kindertehuis Jemima in Bethlehem.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.