Kerstmarkt in Wesepe viert 25-jarig bestaan

Bakkers klaar? Bakken maar!

WESEPE – Deze editie van de kerstmarkt in Wesepe is een bijzondere. De gezellige markt wordt namelijk voor de 25e keer georganiseerd. Om dit jubileumjaar te vieren, worden alle thuisbakkers opgeroepen om mee te doen aan ‘Heel Wesepe bakt voor de kerstmarkt’.

Voor de bakwedstrijd is een zorgvuldig samengestelde jury bereid gevonden om de taarten te beoordelen. De baksels kunnen op 14 december tussen 14.30 en 15.00 ingeleverd worden bij Het Wapen van Wesepe. Daarna worden de creaties beoordeeld en zal de winnaar bekend worden gemaakt. De beste bakker gaat naar huis met de felbegeerde gouden taartschep. Na de bekendmaking kunnen alle bezoekers het 25-jarig bestaan van de kerstmarkt vieren met een lekker stukje taart.

Kerstmarkt
De 25e editie van de kerstmarkt is van 15.00 uur tot 19.00 uur in en om Het Wapen van Wesepe aan de  Ds. E. Kreikenlaan 8. De verlichte kerk opent ook dit jaar de deuren. Hier zal Popkoor Puur uit Haarle om 17.30 en om 18.30 een optreden geven.

Voor meer informatie over de kramen en activiteiten kunt u een kijkje nemen op de Facebookpagina van de kerstmarkt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.