Home / Sallandcentraal / Kerstconcert Wijhes Mannenkoor in Lierderholthuis

Kerstconcert Wijhes Mannenkoor in Lierderholthuis

LIERDERHOLTHUIS – Het Wijhes Mannenkoor verzorgt op vrijdagavond 13 december een Kerstconcert in de RK Nicolaaskerk in Lierderholthuis. Te gast is Christelijk Mannenkoor De Dorpelwachters uit Wapenveld. Verder verleent tenor Bert Smedinga zijn medewerking aan het concert. De avond staat onder algehele leiding van dirigent Harry Koning. Kaarten à 7,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de leden van het Wijhes Mannenkoor en Mico Mode in Wijhe. ’s Avonds aan de kassa kosten kaarten 8,50 euro. Aanvang is om 19.30 uur. Rond 21.00 uur is er een korte koffiepauze. De deuren zijn geopend vanaf 19.00 uur.

Lees ook

Officiële start van sloop bij Stevenskamp

HEETEN/RAALTE – Onder toeziend oog van bewoners en overige betrokkenen is vorige week dinsdag de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.