Kerstconcert Con Amore met Quodlibet

LEMELERVELD – Con Amore geeft op zondag 22 december haar jaarlijkse Kerstconcert in de RK Heilig Hartkerk in Lemelerveld. Gastkoor is het vrouwenensemble Quodlibet uit Vilsteren.

Pianist/organist Bert Bootsma en het Harderwijks Strijkorkest zorgen voor muzikale ondersteuning. Sopraan Yvonne Boerdam, lid van Con Amore, staat weer garant voor een aantal solo’s. Naast klassieke werken als het ‘Magnificat’ van Antonio Caldara, ‘Da pacem Domine’ van M. Franck en het ‘Agnus Dei’ uit de Krönungsmesse van Mozart staan ook diverse Engelse carols op het programma. Het concert wordt traditiegetrouw afgesloten met het ‘Joy to the world’ van Händel. Quodlibet uit Vilsteren bestaat momenteel uit een twintigtal zangeressen en beschikt over een breed repertoire, variërend van klassiek tot pop en alles daartussenin. Zowel Con Amore als Quodlibet staat onder leiding van dirigent Wim van Lenthe.
Aanvang is om 19.30 uur. De toegang is gratis, maar bij het verlaten van de kerk wordt gevraagd om een vrije gift.

Foto: Con Amore

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.