Kerst- en doemarkt bij Landstede Raalte

RAALTE – Landstede MBO in Raalte presenteert op donderdag 19 december een Kerst- en doemarkt. De organisatie is in handen van de studenten. Iedereen is van 10.00 uur tot 12.30 uur welkom. Naast kraampjes waar eten en drinken te koop is, is er van alles te doen. Zo is er een bingo, een escaperoom en een muziekquiz. Er staan maar liefst 25 kraampjes. De opbrengst van de Kerst- en doemarkt gaat dit jaar naar het kindertehuis Bal Anand in Mumbai, waar gehandicapte kinderen worden opgevangen. In de herfst zijn er al studenten geweest en in januari gaan opnieuw studenten naar India om dit project te ondersteunen. Het geld wordt gebruikt voor tuingereedschap, kniebeschermers, zaden en planten voor de nieuwe moestuin, zodat het kindertehuis deels zelfvoorzienend kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.