Joop van den Enk Partycatering verder als Van De Partij

RAALTE – Joop van den Enk Partycatering BV gaat vanaf 1 januari verder onder de naam Van De Partij. Mét de vertrouwde gezichten: Joop van den Enk en Joost Meijerink. Joost wordt vanaf dan ook voor de helft eigenaar van het bedrijf.

Van De Partij Full Service Catering & Organisatie houdt zich bezig met catering in de breedste zin van het woord. Van het ontwerp van de uitnodigingskaart tot en met de organisatie van een feest en alles wat daar tussenin zit. Van De Partij richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Het bedrijf regelt alles: buffetten, barbecues, tuinfeesten (eventueel met stretchtenten en foodtrucks), bruiloften, verjaardagen en live cooking. Voor meer informatie: info@vandepartij.nl of tel. 0572–351887. Bezoekadres: Boeierstraat 10, 8102 HS in Raalte.

Foto: Stefan Kemper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.