Jongerenuitwisseling Lionsclub Raalte

RAALTE – Lionsclub Raalte biedt jongeren de kans om andere culturen te ontmoeten tijdens de Lions-jeugduitwisseling in juli 2020. Jongeren uit Salland kunnen twee weken bij gastgezinnen in het buitenland verblijven, terwijl buitenlandse jongeren op hun beurt bij gastgezinnen hier de Nederlandse cultuur kunnen opsnuiven. Lions Raalte zoekt daarom stellen en gezinnen die een of twee buitenlandse jongeren voor ongeveer een week in huis willen nemen.

De bedoeling is dat ze gewoon in het gezin meedoen, zodat ze een goede indruk van het dagelijkse leven hier krijgen. Tijdens de uitwisselingsweek organiseert de Lionsclub Raalte een aantal gezamenlijke activiteiten, waarbij ook ontmoetingen met leeftijdsgenoten met andere nationaliteiten en achtergronden plaatsvinden. Aan de andere kant kunnen jongeren uit Salland zich aanmelden voor een verblijf bij buitenlandse gastgezinnen, van Canada, Italië tot Japan.

Lionsclub Raalte geeft daarover informatie, onder meer tijdens de Buitenlandavond op 18 december voor leerlingen van het Carmel College. Daarnaast kunnen belangstellenden terecht op de site youth.lions.nl of bij individuele Lionsleden. Aanmelden kan tot 1 februari 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.