Jongenskoor Dalfsen weer in Kruisverheffing

DALFSEN/RAALTE – Jongenskoor Dalfsen komt op zondagmiddag 15 december opnieuw naar Raalte om Engelse Christmas Carols te laten horen. Inmiddels zijn de jaarlijkse kerstconcerten in de Basiliek van de H. Kruisverheffing een traditie geworden. De heldere jongensstemmen, bijgestaan door de mannen van het koor, gedijen helemaal in de prachtige akoestiek van de basiliek. Niet alleen het koor geniet hier zelf van, ook het publiek weet het te waarderen zo blijkt uit de bezoekersaantallen van de laatste jaren. Adriaan Koops begeleidt op het orgel. Het concert begint om 16.00 uur en de entree is 10 euro (jeugd tot en met 18 jaar gratis).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.