John Deere-dealer GroeNoord neemt Jan de Winkel over

GRONINGEN – Vanaf januari 2020 neemt John Deere-dealer GroeNoord collega-dealer Jan de Winkel over. Voor mechanisatiebedrijf GroeNoord is dat een uitbreiding van vijftien naar negentien vestigingen in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland. Jan de Winkel heeft vestigingen in Luttenberg, Brummen, Hengelo (Gld) en Goor.

Alle medewerkers van Jan de Winkel behouden hun plaats binnen GroeNoord, waar directeur Jan de Winkel de leiding krijgt over de verkoop van landbouwmachines in het oosten van Nederland. Voor GroeNoord is dit de volgende stap in verdere professionalisering van het bedrijf.
GroeNoord en Jan de Winkel houden zich beide bezig met verkoop, service, verhuur en ondersteuning van machines in de agrarische en tuin & park-sector. De huidige en voortdurende ontwikkelingen vertalen zich in meer professionaliteit en specialistische kennis. Zowel GroeNoord als Jan de Winkel ervaart dat daarmee de behoefte aan specifieke ondersteuning groeit bij de klant. Directeur Jan de Winkel: “Bovendien delen GroeNoord en Jan de Winkel dezelfde bedrijfscultuur, gericht op service en een vertrouwensrelatie met de klant. We hebben de tijd genomen voor deze beslissing en de belangen van werknemers en klanten vooropgesteld. Dit is voor mezelf een goed moment om samen met GroeNoord verder te gaan en ik zie deze stap als de beste keus voor de medewerkers en klanten.”
Met de overname van Jan de Winkel breidt GroeNoord het werkgebied uit naar zes provincies met 280 werknemers over 19 vestigingen. De bedrijven nemen de tijd om elkaars beste elementen over te nemen, gericht op klantenservice, werknemers, voldoening en resultaat. Jan de Winkel gaat op termijn onder de naam GroeNoord verder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.