Javier Guzman, Gewoon Aans en Joe Cocker tribute in het HOFtheater

RAALTE – Op donderdag 12 december staat Javier Guzman in het HOFtheater met zijn show Guzmán. Javier kijkt terug op zijn grillige leven en  stormachtige carrière. Gewoon Aans staat vrijdag de dertiende op de planken. Het Twenste revuegezelschap gaat opzoek naar erkenning, herkenning en liefde. Het weekend wordt afgesloten op zaterdag 14 december met een Joe Cocker tribute. De Cry Me A River band biedt naast de muziek uit het rijke oeuvre van Cocker een avond vol anekdotes uit zijn turbulente leven.

Javier Guzman
Javier speelt zijn negende avondvullende show Guzmán. Het is het tweede programma in een trilogie, die begon met ‘Ga-Bie-Jer’ en afgesloten zal worden met ‘Francisco’. Guzman kijkt terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet. Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar deze avond wel. Dat staat nu al vast.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Javier Guzman op donderdag 12 december, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,00 per stuk.

Gewoon Aans
Het Twentse revuegezelschap Gewoon Aans is toe aan haar derde voorstelling! In deze nieuwe productie van Gewoon Aans gaan ze op zoek naar erkenning, herkenning en liefde. Door aanleg van glasvezel komen lang vergeten schatten tevoorschijn. Zullen in het verleden behaalde resultaten en/of beloftes nog garantie bieden voor het hier en nu? Oude liefde roest immers niet. Mer Kiekoet, wie beveend oons op glad ies. Mer ja, wat sas as dös was kaans.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Gewoon Aans op vrijdag 13 december, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 21,50 per stuk.

The Life Of A Man – Joe Cocker
John Robert Cocker is een legende. Het theaterconcert The Life Of A Man. Joe Cocker biedt naast de muziek uit het rijke oeuvre van Cocker een avond vol anekdotes uit het turbulente leven van de man die zong en bewoog alsof zijn leven er van afhing. Beleef het mee, samen met de overweldigende Cry Me A River band. Een avond met hits als Summer In The City, Have A Little Faith In Me, You Are So Beautiful, You Can Leave Your Hat On, Delta Lady, Up Where We Belong & Feelin’ Alright.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor The Life Of A Man. Joe Cocker op zaterdag 14 december, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 26,00 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.

Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.