Javier Guzman, Gewoon Aans en Joe Cocker tribute in het Hoftheater

RAALTE – Het Hoftheater presenteert de komende dagen drie voorstellingen. Op donderdag 12 december staat cabaretier Javier Guzman in het Raalter theater met zijn show ‘Guzmán’; op vrijdag 13 december volgt een voorstelling van het Twentse revuegezelschap Gewoon Aans en op zaterdag 14 december wordt het weekend afgesloten met een Joe Cocker-tribute van de Cry Me A River band.

Javier Guzman brengt zijn negende avondvullende show Guzmán op de planken. Het is het tweede programma in een trilogie, die begon met ‘Ga-Bie-Jer’ en afgesloten zal worden met ‘Francisco’. Guzman kijkt terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar deze avond wel. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 22 euro per stuk.
Het Twentse revuegezelschap Gewoon Aans is toe aan haar derde voorstelling. In deze nieuwe productie gaan de leden op zoek naar erkenning, herkenning en liefde. Door aanleg van glasvezel komen lang vergeten schatten tevoorschijn. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 21,50 euro per stuk.
Joe Cocker is een legende. Het theaterconcert ‘The Life Of A Man. Joe Cocker’ van de Cry me a River Band biedt naast de muziek uit het rijke oeuvre van Cocker een avond vol anekdotes uit het turbulente leven van de man die zong en bewoog alsof zijn leven er van afhing. Een avond met hits als ‘Summer In The City’, ‘Have A Little Faith In Me’, ‘You Are So Beautiful’, ‘You Can Leave Your Hat On’, ‘Delta Lady’, ‘Up Where We Belong’ en ‘Feelin’ Alright’. Aanvang is om wederom om 20.15 uur. Tickets kosten 26 euro per stuk.

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het Hoftheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.