In the Attic mikt volgend jaar op twee edities

HEINO – In the Attic in Eetcafé Marktzicht in Heino heeft afgelopen zaterdag circa 150 bezoekers op de been gebracht. Het festival dat volgend jaar zijn tweede lustrum viert, werd opgericht door Danny Land en enkele van zijn maten. Het doel: een podium bieden aan beginnende bands.

De bezoekers konden ditmaal kijken en luisteren naar optredens van Skunk (covers van Skunk Anansie), No Code (poppunk), Beguinness (Ierse folk), Synonym (rock) en Breakpoint Nine (grunge/metal). De frequentie van het festival is momenteel een keer per jaar, maar Danny wil volgend jaar twee edities organiseren. Hij mikt daarbij ook op een editie in het voorjaar.

“We krijgen zoveel aanmeldingen van bands binnen. We zijn supertevreden over de afgelopen editie. Alle deelnemende partijen zijn blij. Marktzicht, wij als organisatie en de bands.”

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.