In beeld: Koning Willem-Alexander bezoekt Raalte

RAALTE – Koning Willem-Alexander is dinsdagochtend in Raalte voor een werkbezoek. Bij het bezoek staat de praktijk van het werk van de lokale overheid centraal en is onder meer aandacht voor de samenwerking met andere gemeenten en de rol van de gemeenteraad.

De Koning spreekt met bestuurders en medewerkers van de gemeente Raalte over het betrekken van de inwoners bij zowel beleid als uitvoering, de samenwerkingsverbanden met andere gemeenten en over actuele thema’s zoals de energietransitie en de decentralisatie in het omgevingsbeleid en sociaal domein.

Het werkbezoek wordt afgesloten met een ontmoeting met leden van de gemeenteraad, die met de Koning in gesprek gaan over hun rol en taken als volksvertegenwoordiger.

Foto: Arnold Roolvink (Foto Arnold)

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.