Huurders nieuwbouw Heeten krijgen sleutel

HEETEN – Blije gezichten in Heeten toen vorige week woensdag de eerste huurders van de vier nieuwe buitengewoonthuiswoningen in de wijk Veldegge in Heeten de sleutel van hun energieneutrale woning kregen uit handen van Wethouder Wagenmans van de gemeente Raalte. Roy Lubbers en Maureen Schiphorst, beide Heetenaren, openden vol trots voor het eerst de voordeur van hun nieuwe woonplek.

Foto: Roy Lubbers en Maureen Schiphorst, beide Heetenaren, openden vol trots voor het eerst de voordeur van hun nieuwe woonplek

De buitengewoonthuiswoningen zijn compacte woningen die geschikt zijn voor oud en jong. Je kunt er als starter prima (samen)wonen. Als oudere kun je er als het nodig is lang zelfstandig thuis wonen. Er is rekening gehouden met draaicirkels en de eventuele plaatsing van een traplift. De deuren zijn breed en in de hal is extra ruimte om een rolstoel, rollator of kinderwagen neer te zetten.
Marijke Kool, directeur-bestuurder van SallandWonen, is verheugd over de oplevering van de eerste vier buitengewoonthuiswoningen. “Op dit moment bouwen we op diverse plekken in Salland deze woningen. Heeten heeft de primeur. En ik ben erg blij met het resultaat”, aldus Kool.

SallandWonen laat deze woningen op diverse plekken in Salland bouwen. Het gros van de woningen wordt gebouwd door Aannemersbedrijf Valk BV uit Daarle, maar soms zijn er ook andere bouwers bij betrokken. In 2020 zullen deze woningen ook worden opgeleverd in Broekland, Olst, Raalte en Wijhe. Geïnteresseerden voor de buitengewoonthuiswoningen kunnen op de website staging2.sallandwonen.nl/onze-projecten volgen wanneer de bouw start en het wanneer de woningen worden aangeboden voor de verhuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.