Hoofdtrainer Van Rhee weg bij PCA Kwiek

RAALTE – Trainer/coach Tonio van Rhee stopt aan het eind van dit seizoen bij de DS1-selectie van Handbalvereniging PCA Kwiek uit Raalte. Dit heeft hij vorige week aan het bestuur en het team bekend gemaakt.

De zeer goede resultaten en het vooruitzicht om volgend seizoen op eredivisieniveau te spelen, hebben zijn besluit niet beïnvloed. Van Rhee hoopt na zijn aftreden samen met zijn gezin meer van zijn vrije tijd te kunnen genieten. Van Rhee is al vele jaren als trainer verbonden aan PCA Kwiek en trainde diverse teams en keepers. “We betreuren zijn besluit, maar zullen dit respecteren”, aldus voorzitter Michel Rabelink. “Tonio heeft een grote staat van dienst binnen onze vereniging en we zijn hem zeker veel dank verschuldigd.” Het bestuur gaat per direct, samen met alle betrokkenen, aan de slag om deze positie goed in te kunnen vullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.