Home / Algemeen / Honderden deelnemers tijdens de jaarlijkse Sterrebos Midwinterwandeling

Honderden deelnemers tijdens de jaarlijkse Sterrebos Midwinterwandeling

HOONHORST – De Midwinterwandeling rondom Hoonhorst van afgelopen zondag was een groot succes. Kees van Lambalgen had een prachtige route uitgezet van circa elf kilometer. Deze route liep deels over gronden waar je normaal geen toegang hebt. De midwinterhoornblazers stonden op diverse plekken tijdens de wandeling opgesteld.

Er werd tevens een demonstratie verzorgd op het terras bij Het Boskamp waar de lopers konden zien hoe een midwinterhoorn wordt gemaakt. Binnen was het een gezellige drukte waar de deelnemers konden opwarmen met glühwein, eigengemaakte balkenbrij of snert. Deze tocht werd net als voorgaande jaren, samen met de Molenstichting Fakkert georganiseerd.

Bij de kerstmarkt op Hoonhorst was het lekker druk en konden wandelaars en bezoekers genieten van knieperties, erwtensoep, oliebollen en natuurlijk de heerlijke bakleverworst van Rikus van der Vegt, die zich elk jaar inzet voor de Stichting Pastor Thomas Schoolfonds India. In de Molen van Fakkert was een prachtig optreden van Voices uit Lemelerveld.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.