Home / Sallandcentraal / ‘Heujmiete’-concerten in Mariënheem

‘Heujmiete’-concerten in Mariënheem

MARIËNHEEM – Het duo Mia Kogelman en Laura Troost verzorgt op zaterdag 28 en zondag 29 december twee concerten in de Heujmiete aan de Linderteseweg 56 in Mariënheem. Mia, student op het Koninklijk Conservatorium Den Haag, en Laura, student op het Artez Conservatorium Zwolle, brengen composities van onder andere Baermann, Pierné, Schumann, Mozart en Piazzolla ten gehore. Aanvang is beide keren om 19.30 uur. De entree bedraagt 15 euro. Dat is inclusief koffie of thee en een drankje met iets lekkers na afloop. Aanmelding is mogelijk met een mailtje naar opvoeden@marionkogelmanbloo.nl of door te bellen naar 06-18291938.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.