Heinose bevolking in actie voor minima

HEINO – De gezamenlijke Caritassen en diaconieën van Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis willen ook dit jaar weer kerstpakketten en levensmiddelen inzamelen voor dorps­ge­noten die tijdens de komende feestdagen een extraatje goed kunnen gebruiken.

Dagelijkse boodschappen en kerstpakketten die men voor deze actie zou willen afstaan, kan men tot en met donderdag 19 december inleveren op een van de volgende twee adressen: Haverakker 54, Heino tel. 0572-394086 (Wim Koeslag) of Kolkweg 3, Laag Zuthem tel. 0529-497986 (Ewoud Eshuis).

Bovendien is het van zaterdag 7 tot en met donderdag 19 december mogelijk om bij de Albert Heijn en de Boni in Heino en Boerderijwinkel Kleinlangevelsloo in Raalte boodschappen te deponeren in een voor deze actie gereedstaande boodschappenkar. Te denken valt aan dagelijkse levensmiddelen als macaroni, rijst, bakmeel, soep, koffie, thee, kaas, appelmoes, jam of pindakaas.

Tot slot: namen van mensen die een Kerstpakket erg goed zouden kunnen gebruiken kunnen doorgegeven worden via kerstpakkettenactieheino@gmail.com. Minima mogen ook zichzelf opgeven. Uiteraard worden de gegevens van tipgevers en ontvangers van de pakketten vertrouwelijk behandeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.