Heino kan voordelig kennis maken met elektrisch rijden

HEINO -Stichting Duurzaam Heino heeft in samenwerking met Neppelenbroek Auto’s een heel mooi initiatief ontwikkeld om het elektrisch rijden te promoten. Inwoners van de voormalige gemeente Heino – dus inclusief Lierderholthuis en Laag Zuthem – krijgen vanaf nu namelijk de kans om een dag lang een Nissan Leaf te huren tegen bijzonder gunstige voorwaarden. Bovendien krijg je als Vriend van Duurzaam Heino nog eens 10 euro extra korting bij de eerste keer dat je de gezinsauto (geschikt voor 5 personen) huurt.
Duurzaam Heino en Neppelenbroek Auto’s hebben aan het eind van het jaar besloten flink aan de (kerst)bel te rammelen. Tijdens de Kerstfair van afgelopen zondag werd daarom een verloting gehouden. Dhr. Jan Meijer en mevr. H.R. Snel hebben een dag gratis gebruik van de Nissan Leaf gewonnen. Foto: Vincent Hartman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.