Hans Olthof (VVD) voorgedragen als opvolger van wethouder Bosch in Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – De VVD Olst-Wijhe heeft fractievoorzitter Olthof voorgedragen als kandidaat-wethouder om wethouder Bosch op te volgen. Bosch legt per 1 februari 2020 zijn taken neer. De fracties van Gemeentebelangen en het CDA ondersteunen de voordracht van Olthof.

Het is de bedoeling dat Hans Olthof (50) dezelfde portefeuille gaat beheren als vertrekkend wethouder Bosch. Het gaat hierbij onder meer om de onderwerpen financiën, economische zaken, vrijetijdseconomie, sport en cultuur en vitale voorzieningen. Net als Bosch zal Olthof het wethouderschap in Olst-Wijhe parttime (0,7 fte) vervullen. Olthof heeft als raadslid bijna zes jaar ervaring opgedaan binnen het financiële en economische domein van de gemeente. Daarnaast is hij voorzitter geweest van de VVV Olst en is hij oud-lid van de Raad van Toezicht van het Sallands Bureau voor Toerisme (het huidige Salland Marketing).

De drie fracties hopen dat de nieuwe wethouder in de raadsvergadering van 3 februari benoemd en geïnstalleerd kan worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.