Gemeente wil dat Flierefluiter 8.841 euro betaalt

RAALTE – De Flierefluiter moet 8.841,81 euro betalen aan de gemeente Raalte voor de uitvoeringskosten van eerdere plant- en grondwerkzaamheden in april van dit jaar. Dat stelt althans het Raalter college.

De gemeente had de werkzaamheden laten uitvoeren omdat de Flierefluiter niet had voldaan aan de bestemmingsplaneisen om de zuidelijke rand van het terrein landschappelijk in te passen. Vandaar dat het Raalter college van B&W de kosten nu voor rekening brengt van het recreatiebedrijf. De Flierefluiter had eerder enkele zienswijzen hiertegen ingebracht, maar de gemeente neemt die niet over.

De Flierefluiter kan nog bezwaar aantekenen tegen het besluit van het college. Beroep en eventueel hoger beroep zijn ook nog mogelijk.

3 REACTIES

  1. De flierefluiter doet dit gewoonte getrouw, ” ie kunt tet altied probeern en voorlopig ist veur niks en betaald deur de Roaltenaarn ”

    Verschrikkelijk volk, bah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.