Flierefluiter opent een dag gratis de deuren

RAALTE – De Flierefluiter in Raalte opent op 22 december gratis de deuren voor het publiek. De actie komt voort uit een voorstel van de Raad van Plezier, de jongste adviesraad van de Flierefluiter, bestaande uit kinderen in de basisschoolleeftijd.

“Als je ouders niet zoveel geld hebben kun je misschien niet naar de Flierefluiter om te spelen, dat is toch zielig”, vertelt Lise, een van de zeven leden van de Raad van Plezier. “Daarom vinden wij dat ieder kindje een keer gratis bij de flierefluiter mag spelen.” Het advies pakt eigenaar Erwin Pronk meteen op. Lachend vertelt hij: “Eén dag gratis spelen, dat moet kunnen. De Raad van Plezier heeft zijn punt duidelijk gemaakt.

Op 22 december aanstaande mag iedereen gratis naar binnen. Met de kerstgedachte en dit advies samen denk ik dat 22 december de perfecte dag is. Ouders en kinderen kunnen de hele dag gratis bij de Flierefluiter komen spelen. Binnen, buiten, op de kinderboerderij, het doolhof. We stellen alles open.”

Zie verder staging2.flierefluiterraalte.nl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.