Feestelijk opening woongebouw De Werfhorst in Raalte

RAALTE – De appartementen in het voormalige kantoorgebouw de Werfhorst in het hartje van Raalte zijn afgelopen zaterdag 21 december opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Tijdens de opening spraken  Marijke Kool, directeur-bestuurder SallandWonen en wethouder Wout Wagenmans over de behoefte aan woningen voor 1- en 2-persoonshuishoudens.

Met dit project draagt SallandWonen een steentje bij aan het realiseren van meer woningen voor 1- en 2-persoonshuishoudens. Doordat een bestaand gebouw is aangepast, is dit een voorbeeld van een duurzaam project. De woningen zijn gasloos en zeer goed geïsoleerd.

De Kerstman kwam op zijn arrenslee met twee paarden ervoor, aanrijden om wethouder Wagenmans en Marijke Kool te helpen bij de feestelijk opening. Hij ontstak de lichten van de kerstboom, die de nieuwe huurders als cadeau kregen, bij de hoofdingang van het appartementengebouw.

Tijdens het open huis kwamen belangstellenden in groten getale een kijkje nemen. Sommigen maakten gebruik van de mogelijkheid om een ritje in de arrenslee te maken door het dorp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.