Fashioncheques uitgereikt tijdens speciale kindermiddag

RAALTE – Ook dit jaar stelt de gemeente Raalte weer fashioncheques beschikbaar voor kinderen tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen. Zij ontvangen deze cheque via Leergeld Salland. Dit jaar konden de fashioncheques ook worden opgehaald tijdens een speciaal voor deze kinderen georganiseerde middag.

Onder de titel ‘Feest in de tent’ kwamen de kinderen naar de grote feesttent op het parkeerterrein van het gemeentehuis. Kleine kinderen konden meedoen met dreumesdansen, een goochelshow en een springkussen. Voor de tieners waren er X-box Kinext games, een FIFA-toernooi en een escaperoom.
Wethouder Gerria Toeter: “Met de fashion cheque kunnen de kinderen kleding en schoenen kopen. Iets waar ze echt behoefte aan hebben. Als gemeente werken we hierin samen met Stichting Leergeld Salland. Via Stichting Leergeld Salland krijgen kinderen ook de kans om mee te doen met sport of een schoolreisje.”
Kinderen van ouders met een inkomen tot 125 procent van de bijstandsnorm ontvangen een cheque. DOuders en kinderen die dit jaar bij Leergeld bekend zijn, hebben van Leergeld een uitnodiging ontvangen om de cheque op te halen. Zij hoeven dit niet aan te vragen.
Ouders die nu nog niet bekend zijn bij Leergeld, maar wel tot de doelgroep van Leergeld Salland behoren, kunnen zich bij Leergeld Salland aanmelden. Meer informatie is te vinden op wstaging2.leergeld.nl/salland. E-mailen kan ook naar info@leergeldsalland.nl. Bellen kan ook; Leergeld Salland is te bereiken via 06 538 624 65.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.