Evergreen Top 1000 Live en Rupsje Nooitgenoeg in het HOFtheater

RAALTE – Het HOFtheater sluit 2019 af met de mooiste klassiekers van Arnold Mühren en een vrolijke kindervoorstelling naar de boeken van Eric Carle. Op zaterdag 28 december staat namelijk ‘Evergreen Top 1000 Live’ in een uitverkocht HOFtheater. Op zondag 29 december kunnen de jongste kinderen genieten van de magische voorstelling Rupsje Nooitgenoeg (2+) met drie andere verhalen van Eric Carle.

Foto: Bas Driessen Photography

Evergreen Top 1000 Live
Evergreen Top 1000 Live is een avond met de allermooiste klassiekers en verhalen achter de schermen van Arnold Mühren, topproducer en bassist van de legendarische band The Cats. De Volendamse formatie Evergreen Top 1000 Live speelt de hits van toen. Een heerlijk nostalgische avond, tjokvol met prachtige evergreens. Wie kent ze niet… Het Dorp van Wim Sonneveld, Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder van Ramses Shaffy, maar ook Nights In White Satin van The Moody Blues en uiteraard liedjes van The Beatles, Tom Jones, André Hazes, ABBA, Bee Gees en Elvis Presley.

De voorstelling ‘Evergreen Top 1000 Live op zaterdag 28 december 2019 is uitverkocht. Wel is het mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Rupsje Nooitgenoeg (2+)
Rupsje Nooitgenoeg is een magische theatervoorstelling waarin het beroemde Rupsje Nooitgenoeg en drie andere verhalen van Eric Carle op magische wijze tot leven komen! Kleine en grote bezoekers worden meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een ritmische voorstelling waarbij je met een grote glimlach op je gezicht het theater verlaat. Voorafgaand en na afloop van de voorstelling kunnen de jonge bezoekers knutselen en spelen in de foyer van het HOFtheater.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Rupsje Nooitgenoeg op zondag 29 december, 14.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 15,00 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.

Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.