Evergreen Top 1000 Live en Rupsje Nooitgenoeg in het HOFtheater

RAALTE – Het HOFtheater sluit 2019 af met de mooiste klassiekers van Arnold Mühren en een vrolijke kindervoorstelling naar de boeken van Eric Carle. Op zaterdag 28 december staat namelijk ‘Evergreen Top 1000 Live’ in een uitverkocht HOFtheater. Op zondag 29 december kunnen de jongste kinderen genieten van de magische voorstelling Rupsje Nooitgenoeg (2+) met drie andere verhalen van Eric Carle.

Evergreen Top 1000 Live is een avond met de allermooiste klassiekers en verhalen achter de schermen van Arnold Mühren, topproducer en bassist van de legendarische band The Cats. De Volendamse formatie Evergreen Top 1000 Live speelt de hits van toen. Een heerlijk nostalgische avond, tjokvol met prachtige evergreens. Wie kent ze niet… ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld, ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ van Ramses Shaffy, maar liedjes van The Moody Blues, The Beatles, Tom Jones, André Hazes, ABBA, Bee Gees en Elvis Presley. De voorstelling ‘Evergreen Top 1000 Live‘ op zaterdag 28 december 2019 is uitverkocht. Wel is het mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Rupsje Nooitgenoeg is een magische en ritmische theatervoorstelling waarin het beroemde Rupsje Nooitgenoeg en drie andere verhalen van Eric Carle op magische wijze tot leven komen! Kleine en grote bezoekers worden meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Voorafgaand en na afloop van de voorstelling kunnen de jonge bezoekers knutselen en spelen in de foyer van het HOFtheater.
Kaarten kosten 15 euro per stuk. Aanvang is om 14.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl.

Rupsje Nooitgenoeg. Foto: Bas Driessen Photography

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.