Erik Neimeijer bij Cultureel Café in bieb Heino

HEINO – Erik Neimeijer is dinsdag 7 januari te gast tijdens het Cultureel Café in de bieb in Heino. Neimeijer is gitarist van de Sallandse rockband Bökkers en maakt daarnaast grote kleurrijke schilderijen. Zijn vurige afbeeldingen van gokkende mannen, muzikanten, vliegtuigen, stieren, snelle auto’s, geliefden en tropische taferelen hebben een Caribische vibe en een losse maar zeer herkenbare stijl.

In de zomer van 2017 had hij zijn eerste kunsttentoonstelling en begon hij te schilderen en te exposeren in verschillende Nederlandse (en Caribische) galerieën op dezelfde non-stop manier als dat hij zijn muziek maakt. Afgelopen zomer opende er een grote expositie in het Herman Brood Museum in Zwolle. Ook hing er werk van hem op de Miami Art Fair in Florida. De lezing begint om 14.30 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.