Home / Sallandcentraal / Erfgoedsubsidie voor restauratie van monumenten

Erfgoedsubsidie voor restauratie van monumenten

RAALTE – Rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten moeten behouden blijven voor volgende generaties. De gemeente Raalte wil dit stimuleren en daarom kunnen eigenaren een tegemoetkoming in de advieskosten van een erkende restaurateur aanvragen. Deze subsidie heet de erfgoedsubsidie.

De subsidie kan het gehele jaar door worden aangevraagd via het aanvraagformulier op www.raalte.nl/subsidies. Hier staat ook de Subsidieregeling Sociaal beleid 2019 met de randvoorwaarden waaraan de subsidieaanvraag moet voldoen.

Lees ook

Kerstwandeling vanuit de Elshof

ELSHOF – Het Buurthuis Elshof presenteert op zondagmiddag 15 december een kerstwandeltocht. De route is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.