Erfgoedsubsidie voor restauratie van monumenten

RAALTE – Rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten moeten behouden blijven voor volgende generaties. De gemeente Raalte wil dit stimuleren en daarom kunnen eigenaren een tegemoetkoming in de advieskosten van een erkende restaurateur aanvragen. Deze subsidie heet de erfgoedsubsidie.

De subsidie kan het gehele jaar door worden aangevraagd via het aanvraagformulier op staging2.raalte.nl/subsidies. Hier staat ook de Subsidieregeling Sociaal beleid 2019 met de randvoorwaarden waaraan de subsidieaanvraag moet voldoen.

1 REACTIE

  1. Goed plan, zeer goed zelfs. Maar… is er in Raalte nog wel ‘iets’ Monumentaals over? De eerste regel is al volop ironisch. Of is het soms als zelfspot bedoeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.